Guido kampioen Hans Venendaal

Judoka's succesvol in Groesbeek; Guido van de Oever kampioen

3 februari 2019 om 19:28 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen weekend was er een groot judotoernooi in Groesbeek. Bijna 800 judoka’s tussen 5 en 15 jaar waren deze dag actief. Hieronder ook 9 judoka’s van “Sportschool Venendaal” uit Ede en Bennekom.

Guido van de Oever nam voor het eerst deel aan een dergelijk groot toernooi en het was direct raak. Hij wist al zijn wedstrijden te winnen en werd zo overtuigend kampioen.

Voor Mandy Strookman, Fabienne Reijnen en Jonas van Polen lukt dat net niet. Zij behaalden een prima 2e plaats. Echter wel in een zwaardere wedstrijdklasse.

Daarnaast waren Amber van de Pol en Laurens Vinck voor de eerste keer bij een groot judo-toernooi. Zij mochten ook het podium op; een mooie 3e plaats.

De judoka’s bereiden zich momenteel voor het examen dat over een paar weken plaats zal hebben; week 11 t/m 16 februari.

Ook een keer meedoen met Judo – Karate of Fighting jitsu stuur een mailtje naar;  info@sportschool-venendaal.nl