WILHELM makelaars sponsort Horaloop
WILHELM makelaars sponsort Horaloop Climax

Horaloop wordt 'Wilhelm makelaars Horaloop'

4 februari 2019 om 11:48 Sport/sport Deel je nieuws

WILHELM makelaars sponsort de Horaloop. Atletiekvereniging Climax en WILHELM makelaars hebben op vrijdag 1 februari een sponsorcontract voor de periode van 3 jaar getekend. Gedurende deze periode zal de naam WILHELM makelaars aan het hardloopevenement verbonden zijn. Climax zal eind november derhalve de “WILHELM makelaars Horaloop” organiseren.

WILHELM makelaars is gevestigd in Ede en heeft een jarenlange ervaring op gebied van ondersteuning bij aan- en verkoop van onroerend goed. Zowel voor privé als zakelijke doeleinden.

Het sponsorcontract werd namens Climax door voorzitter Evert Schipper (links op de foto) en penningmeester Wiebe Rengelink getekend. Maurijn van den Berg (rechts) en Jeanette Wilhelm (midden) tekenden namens WILHELM makelaars.

WILHELM makelaars hebben tot sponsoring van het jaarlijkse hardloopevenement besloten, omdat deze lokale activiteit en de publiciteit hieromtrent hen aanspreekt.

Het bestuur van Climax is heel erg blij met dit sponsorcontract en bedanken WILHELM makelaars voor het in Climax gestelde vertrouwen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie