Afbeelding
Theo Beumer

DTS Ede haalt opnieuw 'echte' DTS'er terug

5 februari 2019 om 19:23 Sport/sport

EDE Joël Titaley keert terug bij DTS Ede, dat meldt de club dinsdagavond. Titaley maakt volgend seizoen deel uit van de technische commissie van de Edese eersteklasser.

Met Titaley haalt de voetbalclub een tweede 'echte' DTS'er in korte tijd terug. Onlangs werd al bekend dat Jan Jaap van der Poel volgend seizoen trainer is van het tweede van DTS. Welke technische taken Titaley gaat oppakken wordt de komende tijd bekeken.

Titaley was tot voor kort hoofdtrainer van zondaghoofdklasser De Meern, maar werd daar in november ontslagen. De Edenaar was daarvoor trainer van onder meer Zwart Wit'63, het inmiddels failliete Ostrabeke en het tweede van DTS Ede.

,,Het huidige en komende seizoen ga ik niet aan de slag als hoofdtrainer/coach'', laat Titaley weten. ,,Noem het een sabbatical. Maar het wil zeker niet zeggen dat ik stil ga zitten. Naast het helpen en adviseren bij DTS Ede op technisch gebied, wil ik de komende periode gebruiken om mijzelf breder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via een cursus en/of stage.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie