Bestuurlijke wijzigingen bij KSV Fortissimo

8 februari 2019 om 19:39 Sport/sport Deel je nieuws

Fortissimo heeft een mooie periode achter de rug. Voorzitter Jeroen Kars vertelt enthousiast dat het partnerschap met Vitesse is verlengd, een succesvolle plaatjesactie heeft plaatsgevonden in samenwerking met drie lokale Albert Heijn-vestigingen en dat de vrouwen/meidenafdeling ruimschoots voldoet aan de verwachtingen. “En,” zegt hij: “de laatste maanden is achter de schermen ook hard gewerkt aan een nieuwe organisatiestructuur.”

“Fortissimo staat bekend als een warme, familiaire vereniging. Dat staat hoog in ons vaandel en wordt zeker nog verder uitgebouwd. Maar Fortissimo is nog steeds en vooral een voetbalvereniging. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november heeft het bestuur een nieuwe technische kern geïntroduceerd. In de afdeling Technische Zaken neemt een zevental mannen met veel technische voetbalkennis plaats. Zij gaan zich bezighouden met het realiseren van de sportieve ambities van de vereniging.”
Jeroen vervolgt: “Ter ondersteuning van deze taak heeft deze afdeling de functies Algemene Zaken, Wedstrijdzaken en Sponsorzaken in het leven geroepen. In deze functies zijn alle aan voetbal gerelateerde zaken ondergebracht zoals communicatie, kleding, materialen, sponsoring en toernooien. Inmiddels zijn de genoemde functies ook ingevuld en hebben wij vanuit het bestuur op 1 februari groen licht gegeven voor deze nieuwe organisatiestructuur.” 
Tot slot laat de clubvoorzitter weten dat de nieuwe organisatie de komende tijd verder ingevuld worden en vol energie zijn nieuwe taken zal oppakken. “Het warme gevoel zal blijven en nog meer uitgedragen worden. Daarnaast gaan door de afdeling Technische Zaken stappen gezet worden om het voetbal naar een hoger niveau te tillen. Met deze wijzigingen ziet Fortissimo de toekomst met vertrouwen tegemoet.”, aldus een enthousiaste voorzitter.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie