Afbeelding
Theo Beumer

SDS '55 fors onderuit tegen Terschuurse Boys

9 februari 2019 om 18:31 Sport/sport

WEKEROM SDS '55 verloor op eigen veld met 0-4 van Terschuurse Boys.

,,De goede lijn vorige week uitgezet tegen Zwart Wit '63 werd deze week niet doorgezet. Ik kan niet anders dan vaststellen dat de winst van Terschuurse Boys verdiend was", concludeerde SDS '55 trainer Marcel van Hoop (op archieffoto) eerlijk.

Bij rust was het nog 0-0.

,,Dat mag je best een klein wondertje noemen. Terschuurse Boys liet een paar beste kansen liggen. En wij kregen via Gerben Roelofsen echt een halve kopkans. Maar gaat die er, al dan niet met enig geluk in, speel je een andere tweede helft."

In de tweede helft werd na ruim een uur spelen de score geopend. Jeffrey van Belkum was voor de ploeg uit Terschuur zeer trefzeker.

,,Nadat het 0-2 werd (Johan Bouwman) ebde het geloof helemaal weg. Het geloof ontbrak om een voor mij onverklaarbare wijze op een goed resultaat. Dat Terschuurse Boys in de slotfase naar 0-4 (Gijs Engelbrecht en weer Jeffrey van Belkum) uitliep was van statische waarde. De bonuspunten tegen Zwart Wit '63 zijn verspeeld. Maar ik heb het al vaker geroepen. In deze klasse kan elke ploeg van de ander winnen", besluit de SDS '55 trainer.

SDS '55 wisselt met Terschuurse Boys van positie.

De Wekerommers bezetten in de derde klasse nu de nog veilige elfde plaats met 17 punten uit vijftien wedstrijd. AGOVV (14-15), Rood-Wit '58 (13-9) en hekkensluiter Barneveld (15-6) volgen.

Zaterdag gaat SDS '55 op bezoek bij het op de zevende plaats staande Hoevelaken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie