Edesche Boys nipt verlies

10 februari 2019 om 16:31 Sport/sport

EDE Edesche Boys (op archieffoto rode shorts] heeft bij het Arnhemse Elsweide een nipte 2-1 nederlaag geleden.

,,De oorzaak was een matige eerste helft. Elsweide is een lastige tegenstander. Ik denk dat mijn spelers te veel gefocust waren. Maar het werd een hele sportieve wedstrijd. Wel veel strijd maar dat moet", opende Edesche Boys trainer Jan Beumer.

Hij zag de thuisclub in de eerste helft een 2-0 voorsprong nemen.

,,Twee keer lieten we ons bij standaard situaties verrassen", sipte Beumer.

In de tweede helft toonde zijn ploeg inzet en passie. Khalid Kokouh bracht een kwartier voor tijd de stand op 2-1.

,,Daarna hebben we echt wel kansen gehad. Een schot van Dylan Harsselaar telde ik al. Maar een Elsweide verdediger gooide zijn lichaam in de strijd. En de bal ging rakelings naast. Het was pompen of verzuipen met een 1 op 1 spelletje. Uiteindelijk bleef de beloning uit", stelde Beumer vast.

Zijn ploeg blijft in de vijfde klasse hekkensluiter. Zondag komt SVHA op bezoek.