Lunteren moet naar beneden kijken

16 februari 2019 om 19:15 Sport/sport

LUNTEREN Het kan snel gaan in de knotsgekke tweede klasse G. Waar Lunteren nog maar een paar weken geleden bij de top hoorde, zakt het de laatste weken behoorlijk. ,,Wij moeten naar beneden kijken'', concludeerde Dennis van den Berg na de 1-0 nederlaag bij Valleivogels.

,,Een lastige wedstrijd'', ging de trainer verder. ,,De eerste helft en fases daarna waren niet goed van onze kant. Maar ondanks dat wij niet in ons goede doen waren, kregen wij toch een paar kansen, De beste was een strafschop na een minuut of twintig. De inzet van Freek van Wijk (op archief foto) was niet goed genoeg.''

,,Na de rust was het wel wat beter, maar ook nog niet zoals wij kunnen. Wij kregen uit een corner nog een goede kop kans van Robert van den Broek. En dan valt tien minuten voor tijd toch de 1-0 voor Valleivogels. Na een snelle ingooi, was Robert van den Broek te laat. Bijna vanaf de achterlijn lukte het de net ingevallen Jelle Staal te scoren. Heel zuur. Ik was tevreden geweest met een punt.''

,,Het is op dit moment even een kwestie van overleven. Hoewel de vervangers het goed deden, misten wij toch wel jongens als een Evert Bouw, Max Degenaar en Jordi Duits. Op de bank zaten spelers van Onder de 19 en Onder de 17. De twee weken rust komen ons ook goed uit. Daarna moeten wij zien tegen FC Horst weer het goede ritme te zien vinden'', besluit Dennis van den Berg.