Afbeelding
Theo Beumer

Anouar Tighadouini nieuwe coach ZVV Ede

20 februari 2019 om 11:42 Sport/sport

EDE Geheel onverwachts kwam het nieuws niet. Anouar Tighadouini (op archieffoto) is in het seizoen 2019/2020 zaalvoetbalcoach bij eerstedivisionist ZVV Ede.

Eip Janssen 

De laatste periode van de huidige competitie versterkte Tighadouini de technische staf ZVV Ede al. Mede daardoor kon de huidige coach Paul Prins, die na dit seizoen vertrekt, met enige regelmaat ook als speler bij de Edese zaalvoetballers actief zijn.

,,Anouar gaf deze week zijn ja-woord aan onze club", opent voorzitter Leon Verbakel.

,,Doordat hij al aan de technische staf was toegevoegd kreeg de club meer ruimte. In principe doen Paul Prins en Anouar samen al de coaching en leiden om de week de training. We weten wie we in huis hebben, dus was het logisch dat de Edenaar onze eerste kandidaat was."

Anouar Tighadouini neemt dus na de interim-periode volgend seizoen de technische verantwoordelijkheid op zich.

,,Hij heeft zoveel zaalvoetbalervaring. ZVV Ede naar een volgend level brengen is afgesproken", gaat Verbakel verder.

De coach die eerder bij WSV/Shoepimp (nu gefuseerd met Futsal Apeldoorn) werkzaam was en de club naar de Eredivisie bracht, heeft er zin in.

,,Er is veel (zaal)-voetbaltalent in ede en omgeving. Ik wil het talent graag helpen zich te ontwikkelen. ZVV Ede moet een stabiele eerstedivisionist worden. Dat moet lukken", aldus Anouar Tighadouini.

Maar eerst moet ZVV Ede dit seizoen zich in de eerste divisie handhaven. De Edese zaalvoetbalvereniging bezet op dit moment nog de veilige achtste plaats.

Komende vrijdag wordt in de topsporthal gespeeld tegen het op vijfde plaats staande CFM/Transito. De aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie