Afbeelding
Pauw Media

Jos van Roekel terug op het oude nest bij SDS '55

22 februari 2019 om 13:38 Sport/sport

WEKEROM De 26-jarige Jos van Roekel keert terug naar zijn oude club SDS '55.

,,Misschien voor de buitenwacht een opvallende overstap. Maar ik heb gekozen voor mijn maatschappelijke positie. Het heeft absoluut niets te maken de club SDV Barneveld. Ik had het daar goed naar mijn zin, speelde altijd in een prima selectie", opende accountancy medewerker.

Eip Janssen

,,Het gesprek met Jos van Roekel is uitstekend verlopen. Natuurlijk zijn wij als club heel blij met zijn terugkomst. Hebben ook altijd contact met hem gehouden", vult Edgar Meijer namens SDS '55 aan.

,,Ik wil wat cursussen gaan volgen om mij voor de toekomst te wapenen. Ik weet nog niet precies hoeveel tijd dat vraagt. Mocht het zo zijn dat ik een keer een training moet overslaan zal dat geen probleem opleveren. Ik daar er zeker geen misbruik van maken. Geen twijfel dat mijn inzet bij SDS '55 hoog zal zijn. Presteren staat bij mij altijd voorop. Maar ik begrijp ook wel dat dat bij een club als SDV Barneveld wat lastiger zou zijn", gaat de inwoner van Harskamp verder.

,,SDS '55 heeft in principe best een goede groep. Maar scorend vermogen heb je nooit te veel. Uit het verleden weet ik dat Jos net het verschil kan maken", gaat Meijer die nog samen met Van Roekel speelde verder.

Jos van Roekel scoorde afgelopen zaterdag tegen DTS Ede nog de 2-3. In totaal maakt hij dit seizoen voor de Barneveldse eersteklasser al vijf doelpunten.

,,Terug op het oude nest of maar een cliché te gebruiken: thuiskomen. Ik ken vrijwel iedereen bij SDS '55, en heb er veel vrienden voetballen. Ik kijk er naar uit volgend seizoen de uitdaging aan te gaan", besluit Jos van Roekel.   

Hij speelde bijna zijn hele voetballeven bij SDS '55. Kwam daarnaast tweeënhalf jaar uit voor vv Lunteren en een half jaar VVA (Achterberg).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie