Afbeelding
Marceline Hardeman

Column Marceline Hardeman, Rabobank Vallei en Rijn

28 februari 2019 om 13:09 Advertorial_2

2019 is al even aan de gang en hoe! Ik heb al veel ondernemers gesproken die het nieuwe jaar aangepakt hebben om voor zichzelf te beginnen. Wat een passie en bevlogenheid laten zij zien. Ik vertel je er graag meer over!

Starters zijn ge-wel-dig!
Misschien heb je het al gehoord op de radio, de Rabobank vindt de starters ge-wel-dig. Met deze campagne geven we een ode aan iedereen die onlangs een eigen bedrijf is gestart. Wat een kanjers zijn jullie dat jullie je droom achterna gaan! Dit initiatief ondersteunen we graag. De Rabobank helpt je bij het maken van een sterke start met de Startversterker en Startersvoordeel. Op www.ikgastarten.nl/startversterker vind je must-do's, tests, tips en checklists die je helpen met je start. Ga aan de slag en focus op je doel. Ontdek wie je nodig hebt om te groeien. En: hoe je met topklanten meer omzet draait.

Vecht voor je doelen
Op donderdag 21 februari waren zo'n 350 16- tot 30-jarigen aanwezig bij het evenement 'Vecht voor je doelen' met Rico Verhoeven. Rico vertelde hoe hij zijn doelen elke dag opnieuw weer bereikt. Rabobank helpt graag met het bereiken van doelen. Tijdens de borrel was er een 'Vecht voor je doelen'-markt. Naast de CV-check en hypotheekadvies konden de jongeren tips ontvangen voor het schrijven van een goed ondernemingsplan. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Wat een goede ideeën kwamen langs. Leuk om te zien hoe enthousiast de jongeren zijn over het ondernemerschap.

Startersevent Ede
Samen met Gemeente Ede en Startersdagen.com zijn we bezig met het organiseren van een Startersevent in Ede. Tijdens het event zijn er verschillende professionals aanwezig die je kunnen helpen met een sterke start. Daarnaast kun je verschillende workshops over diverse onderwerpen volgen. Wil jij ook een sterke start maken met je bedrijf? Noteer dan vast woensdag 5 juni in je agenda. In mijn volgende column vertel ik meer over het Startersevent.

Startersvoordeel: speciaal voor starters
In je eerste jaar als ondernemer krijg je bij ons Startersvoordeel. Dat betekent dat je korting krijgt op je zakelijke rekening, transactiekosten en andere zakelijke betaalproducten. Zo start je nóg sterker.

Het VRStartersteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen op telefoonnummer (0318) 660 664 of stuur een e-mail naar vrstartersteam.vr@rabobank.nl. Want voor elk goed plan vinden wij de weg!

Marceline Hardeman

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie