Afbeelding
import

Van Gent Finaleweken: Teleurstellende nederlaag Ede/Victoria

9 maart 2019 om 17:46 Sport/sport Finaleweken 2019

EDE Ede/Victoria incasseerde een teleurstellende nederlaag. Bij het laag geklasseerde SC Valburg werd met 3-2 verloren.

,,Eerlijk gezegd een terechte uitslag'', oordeelde Erdinç Kadioglu. ,,Natuurlijk kunnen we de beroerde weersomstandigheden de schuld geven. En ook het feit dat door een schandalige trap onze beste speler Sabahudin Becic (archief foto) het veld uit moest. Maar wij hebben het toch vooral aan onszelf te danken.''

In het eerste bedrijf had Ede/Victoria de wind in de rug. ,,Wij creëerden een aantal kansen. Alleen een vrije trap van Emrah Ates ging er in. Nog voor de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

Na de thee kwam Ede/Victoria via Rameau Heerebout opnieuw op voorsprong. Maar SC Valburg wist de 1-2 om te buigen in een 3-2 voorsprong. In de slotfase kon het alle kanten op. Ook toen beide teams met tien man speelden (Yahya Hotak kreeg twee keer geel namens Ede/Victoria). In de stand kwam geen wijziging meer.

Een dure nederlaag. Het lijkt er op dat Ede/Victoria weer met lege handen blijft staan. ,,Zaterdag tegen Wageningen moeten wij revanche nemen'', blijft Erdinç Kadioglu strijdvaardig.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie