Afbeelding
Sterrenbeeld

Wat zegt je sterrenbeeld over jou?

17 maart 2019 om 08:29 lokaal

Je hebt je horoscoop vast wel eens gecheckt, en misschien zelfs wel ontdekt dat het op veel manieren overeenkwam met wat je te wachten stond. Websites als jouwmysterie.nl vertellen je dan ook iedere week maar weer al te graag wat er volgens de sterren allemaal voor je op de planning staat. Om je horoscoop goed te kunnen lezen (en begrijpen) is het belangrijk dat je ook je sterrenbeeld snapt. Ieder sterrenbeeld komt namelijk met bepaalde (karakter) eigenschappen die op verschillende manieren te interpreteren zijn. Wat jouw sterrenbeeld over je zegt, lees je hier!

22 mei - 20 juni: Tweelingen
Enthousiast, communicatief vaardig en altijd wel in om iets leuks te doen. Jij bent zo iemand die altijd wel toffe ideeën heeft en een held is wanneer het om multitasken gaat. Hoewel je mening regelmatig veranderd (wat natuurlijk een goed iets kan zijn) geef je het niet graag toe wanneer je ernaast zit.
21 juni - 22 juli: Kreeft
De kreeft is de 'moeder' onder de sterrenbeelden. Je hecht ontzettend veel waarde aan een fijn thuis, bent zorgzaam, beschermend en intelligent. Je houdt je diepste gevoelens vaak voor jezelf, maar bent wel goed in de omgang met anderen. De ideale mix van introvert en extrovert zijn. Maar als je niet lekker in je vel zit, kunnen ze je beter met rust laten.
23 juli - 23 augustus: Leeuw
Een echte leider die graag op het podium staat en de volledige aandacht van het publiek ontvangt. Een goed karakter, warm hart en af en toe de neiging om wat arrogant over te komen. Maar dat wordt je snel vergeven.

24 augustus - 22 september: Maagd
Lekker rustig en eigenlijk altijd alles wel onder controle. Naast het feit dat je moeilijk nee kunt zeggen en altijd voor iedereen klaar wilt staan, ben je ook ontzettend slim en perfectionistisch.
23 september - 22 oktober: Weegschaal
Keuzes maken is niet altijd even makkelijk, en je vindt het dan ook geen probleem om een leugentje voor eigen bestwil te vertellen. Onderhandelen kun je perfect, en ook bemiddelen is helemaal voor jou weggelegd.
23 oktober - 21 november; Schorpioen
Charmant en geheimzinnig, zo wordt jij regelmatig omschreven. Je hebt een goed inzicht in anderen en speelt graag de baas. Hoewel het niet altijd lukt, heb je wel het benodigde doorzettingsvermogen om niet op te geven!
22 november - 21 december: Boogschutter
Reislustig en altijd op zoek naar iets nieuws. Enthousiast, creatief en af en toe wat impulsief. Hoewel je niet altijd even goed bent met het nakomen van afspraken, wordt het je snel vergeven.
22 december - 19 januari: Steenbok
Gewoonte en traditie zijn jouw ding. Je bent spiritueel, slim en geweldig in het organiseren van dingen. Je verwacht dat anderen net zo leven als dat jij het doet.
20 januari - 18 februari: Waterman
Je bent fanatiek, oprecht en wilt de wereld verbeteren. Met een blik op de toekomst sta je er altijd voor open om iets van anderen te leren.
19 februari - 20 maart: Vissen
Hoewel je snel bent afgeleid wil je anderen graag helpen; je hebt dan ook veel medeleven. Je grote verbeeldingskracht maakt het soms moeilijk om de werkelijkheid te onderscheiden van de fantasie.
21 maart - 19 april: Ram
Zelfverzekerd en een geboren leider: jij hebt altijd gelijk. Hoewel je af en toe egoïstisch kunt lijken blijf je altijd positief; ook in het geval van tegenslagen.
20 april - 20 mei: Stier
Vastberaden, betrouwbaar en af en toe een tikkie bezitterig. Zekerheid en routine vind je fijn, maar een sleur weet je makkelijk te voorkomen!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie