de turnsters van DOK
de turnsters van DOK DOK

Opnieuw medailleregen voor DOK-Ede in de Peppel in Ede

24 maart 2019 om 17:51 Sport/sport Deel je nieuws

Op 23 maart stond de 2e plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie op het programma in sporthal De Peppel te Ede. De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede nam daar met een grote groep turnsters aan deel.

 

Het werd een hele lange dag, zo’n 12 uur stonden de trainsters van DOK paraat voor de turnsters van DOK. Dit mag ook wel eens benoemd, wat een fantastische prestatie van alle trainsters van alle verenigingen die afgelopen zaterdag deelnamen aan deze dag.

 

Het werd beloond, DOK won maar liefst 18 medailles en twee keer was er zelfs een volledig DOK podium te bewonderen. Er werden geweldige prestaties geleverd door de turnsters van DOK en natuurlijk waren er ook teleurstellingen, dit hoort ook bij de sport. Soms stijg je ver boven je zelf uit en soms lukt dat even niet. Het gaat ook niet om de prestaties maar vooral om het plezier en de training naar de prestatie toe. Op 23 maart lukte het de turnsters van DOK maar liefst 28 keer om het podium te betreden.

 

Goud was er voor: Isa Smits, Lotte Hartland, Iris van den Berg, Imke Kessel, Sophie van Engelenhoven, Jamila Mooij en Brechje Pronk.

Het zilver werd om de nekken gehangen van: Liz Hafkamp, Romee Krul, Amber Koudijs, Hannah Haitsma, Bodil Zwart en Michelle Geitenbeek.

De derde plek is altijd fijn want je staat prachtig op het podium, dit keer waren de bronzen plakken voor: Mirthe Dieleman, Tessa van den Brink, Lotte Merkies, Thera Jager en Isa van Brummelen.

 

Fantastisch gedaan van de dames. Zure vierde plaatsen waren er voor Jade Onderstal en Naomi Verschoor.

 

Het trainersteam dat bestaat uit Herma Florissen, Ruby Eichelsheim, Esmee van Gemert, Lobke Mulder, Daphne Waanders, Jojanneke van der Boom, Fleur Mulder, Marlou Kruizinga en Astrid Groeneveld is trots op haar turnsters.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie