Jacob Kaptein
Jacob Kaptein Pinewood

Natuurfotograaf Jacob Kaptein komt naar Lunteren

25 maart 2019 om 19:00 lokaal Deel je nieuws

LUNTEREN – Natuurfotograaf Jacob Kaptein (jacobkaptein.nl) neemt u mee naar naar Azie. Negen maanden lang trok hij door woestijnen en over bergen (met hoogtes tot 4812 meter!) van Nederland naar Myanmar. Op uitnodiging van de activiteitencommissie van Hersteld Hervormde Kerk brengt hij zijn ervaringen over bijzondere ontmoetingen met andere culturen dichtbij.

‘In deze presentatie focus ik niet alleen op de natuur en culturen die ik tegengekomen ben, maar neem ik jullie ook mee naar mijn eigen manier van reizen’.

Jacob studeerde bos- en natuurbeheer, won verschillende prijzen in de natuurfotografie. In 2016 werd hij National Geographic Natuur Fotograaf van het jaar; 1e prijs in de categorie landschappen. Zijn droom is om bijzondere verhalen en prachtige gebieden van onze planeet in beeld te brengen.

Iedereen is D.V. 3 april van harte welkom in één van de zalen van de Bethelkerk, Haverkamp 1 in Lunteren. De avond wordt op 19.30 uur geopend. Naast de presentatie van de natuurfotograaf wordt u ook uitgenodigd om met ons psalmen te zingen en kunt u het boekje ‘Woorden van Leven’ aanschaffen. Dit boekje staan meditaties in van 7 (oud)-Lunterse predikanten.

Kortom, het belooft een heel afwisselende avond te worden!  De entree is 7,50 inclusief een kopje koffie of thee. Voor meer info, mail de commissie: activiteitencommissie@hhglunteren.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie