Afbeelding
Dolfinarium

Met 12 euro korting naar het Dolfinarium

25 maart 2019 om 08:48 Nieuws

EDE Met korting naar het Dolfinarium? Als lezer van EdeStad.nl profiteer je van een speciale aanbieding. Boek nu goedkope Dolfinarium tickets voor slechts € 16,50 p.p. in plaats van € 28,50 p.p. (zolang de voorraad strekt). De goedkope tickets boek je eenvoudig online.

Het Dolfinarium in Harderwijk is een garantie voor een leerzaam en verrassend dagje uit voor het hele gezin. Zeehonden, dolfijnen, walrussen, bruinvissen, roggen en nog heel veel andere bijzondere dieren kun je van dichtbij bewonderen.

DOLFIJNENSHOW Als je met korting naar het Dolfinarium gaat, mag je de beroemde dolfijnenshow zeker niet missen. Neem plaats in het sfeervolle theater DolfijndoMijn en ga op wereldreis met de dolfijnen en hun trainers. De show, die meerdere keren per dag plaatsvindt, is een aaneenschakeling van spectaculaire sprongen, ontroerende momenten en verrassende effecten.

ONDERWATERWERELD Ook onderwaterwereld Onder Odiezee is een populaire trekpleister in het Dolfinarium. Met een lift daal je af naar de wereld van dolfijnen en walrussen. Een glaswand van zestig meter lang biedt uitzicht op het leven onder water. Niet voor niets misschien wel de meest gefotografeerde plek van het park.

1800 KILO Ook de verbazingwekkende Snor(rrr)show is een bezoek meer dan waard. De walrussen met een gewicht tot 1800 kilo lijken log en traag, maar schijn bedriegt. Deze bijdehante dieren zetten samen met trainers een grappige show neer.

12 EURO KORTING Alle lezers van EdeStad.nl kunnen het Dolfinarium met korting bezoeken via Lezersdeal.nl, onderdeel van BDUmedia. Het Dolfinarium, gelegen aan de rand van het Veluwemeer, is geopend tot en met 27 oktober. De goedkope tickets (€ 16,50 p.p. in plaats van € 28,50 p.p.) zijn het hele seizoen geldig.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie