Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Keeperstrainer Julian de Vries langer bij DTS Ede

27 maart 2019 om 22:28 Sport Finaleweken 2019

EDE Julian de Vries blijft nog een seizoen keeperstrainer bij DTS Ede. Voor de voormalige keeper van DOVO, VRC en GVVV, en keeperstrainer van VRC, wordt het zijn tweede jaar op Inschoten. 

,,Mijn eerste seizoen is mij tot nu toe erg goed bevallen. We werken met een leuke en kwaliteitsrijke spelersgroep waaronder de keepers Robin Franken (op archief foto), Nicky Groeneveld en Joris Bouter. Ook de onderlinge samenwerking met de staf verloopt uiterst prettig; met elkaar proberen we het maximale uit de spelersgroep te halen'', laat De Vries op de site van DTS Ede weten.

,,In het begin van het seizoen is het uiteraard met elkaar aftasten. Je kent elkaar dan nog niet; je moet elkaar leren kennen. Ondanks dat hebben we gelijk vanaf het begin van het seizoen een prettige samenwerking. De keepers kunnen input geven, waar zij graag op willen trainen. Uiteraard heb ik mijn training voorbereid, maar ik probeer zo'n verzoek van een keeper gelijk in de training te verwerken. Daarnaast krijgen de keepers feedback op hun functioneren, zodat zij weten, welke kwaliteiten zij hebben en welke zaken nog verbeterd kunnen worden. Het is plezierig trainen met Robin Franken, Nicky Groeneveld en Joris Bouter."
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie