Afbeelding
Marceline Hardeman

Column Marceline Hardeman, Rabobank Vallei en Rijn

19 april 2019 om 14:06 Advertorial_2

Lekker! De zon schijnt langer en uitbundiger. Iedereen heeft zin om er weer op uit te gaan. Het VRStartersteam maakte ook een uitstapje naar de kantoren Veenendaal, Ede en Wageningen. Op deze kantoren maakten we er in de week van 18 tot 22 maart een feestje van. Speciaal voor de starters hebben we slingers en ballonnen opgehangen want we vinden starters GE-WEL-DIG. Tijdens deze feestelijke week hebben we een aantal starters mogen ontvangen en voorzien van informatie. Deze zomer organiseren we nog meer voor startende ondernemers.

Startersevent Ede en omstreken
De organisatie van de Startersdag Ede en omstreken op woensdag 5 juni is in volle gang. Dit is hét kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle mensen die voor zichzelf willen beginnen, starters, ZZP’ers en small business ondernemers uit regio Ede. Want, het heet dan officieel wel ‘zelfstandig ondernemer’ dit betekent niet dat je alles zelf moet uitvinden. Tijdens de Startersdag kun je diverse seminars en workshops volgen. Ik geef bijvoorbeeld een workshop over financieringen voor het starten of laten groeien van je bedrijf. Mijn collega Henk Jansen laat zien welke mogelijkheden er zijn voor starters die een woning willen kopen. Want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Tussen de seminars door vertelt een ervaren ondernemer over de start van zijn bedrijf. Ook kun je jouw idee presenteren en waardevolle feedback daarop ontvangen zodat je je plannen nog beter kunt maken. Wil je een sterke start maken met je bedrijf, zorg dan dat je erbij bent in het Raadhuis van Ede! Op www.startersdagen.com/ ede2019 lees je meer en kun je aanmelden. Ik ontmoet je daar graag!

Zomerondernemer
Ook dit jaar organiseren we de Zomerondernemer. Een gaaf project, waarin 20 jonge enthousiaste ondernemers hun onderneming kunnen starten. In de zomervakantie, op 22, 23 en 24 juli ontvangen we deze groep jongeren van tussen de 15 en 23 jaar oud op ons hoofdkantoor aan de Galvanistraat 2 in Ede. Drie dagen lang krijgen ze les in het starten van een onderneming. Ze worden getest op hun gevoel voor ondernemerschap met praktijkopdrachten. Deze opdrachten worden ondersteund met theoretische kennis. Ben je een jongere die rondloopt met plannen om voor zichzelf te beginnen, dan is het project Zomerondernemer iets voor jou. Deelname aan dit project is kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is een idee voor een bedrijf en motivatie. Houd www.zomerondernemer.nl/foodvalley in de gaten voor meer informatie. Maak jij deze zomer je ondernemersdroom waar?

Startersvoordeel: speciaal voor starters
In je eerste jaar als ondernemer krijg je bij ons Startersvoordeel. Dat betekent dat je korting krijgt op je zakelijke rekening, transactiekosten en andere zakelijke betaalproducten. Zo start je nóg sterker. Het VRStartersteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen op telefoonnummer (0318) 660 664 of stuur een e-mail naar vrstartersteam.vr@rabobank.nl. Want voor elk goed plan vinden wij de weg!

Marceline Hardeman
Rabobank Vallei en Rijn

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie