Groepsfoto Tulpkamp 2019
Groepsfoto Tulpkamp 2019 Bert Jacobs

Tulpkamp VV Bennekom weer daverend succes

5 mei 2019 om 14:54 Nieuws Deel je nieuws

Voetbalvereniging Bennekom hield vorige week voor de 47e maal het Tulpkamp. 110 kinderen en 30 leiders hebben er samen voor gezorgd dat het weer een geweldig kamp werd. De locatie was ook dit jaar weer De Wildwal in Lunteren.

Tijdens het Tulpkamp wordt iedere dag georganiseerd door vrijwilligers van VV Bennekom. Op maandag waren er spellen op en rond het kamp. In de avond stond het eerste Tulpkamp FiFa Tournament op het programma, waarbij de kinderen tegen elkaar en de selectie van Bennekom 1 op 30 PlayStations een FiFa tournooi konden spelen.

Op dinsdag was er voor de kinderen in Ede een zaalvoetbal toernooi georganiseerd en in de avond stond het douanespel op het programma. Woensdag werd er traditiegetrouw gevoetbald bij Advendo ‘57. In de ochtend waren er verschillende voetbalspellen (zoals levend tafelvoetbal en een pannakooi) en ’s middags “4 tegen 4”. ‘s Avonds was er een gezellige ouderavond.

Donderdag werd er gezwommen in De Scheg.  Donderdagavond volgde het finalespel, waarin wordt bepaald welke groep zich de week-winnaar mag noemen. Na een spannende strijd is de eervolle titel – met de bijbehorende trofeeën – tenslotte naar de kinderen van tafel 6 gegaan. Tot slot werd er voor de oudste kinderen in het holst van de nacht nog een lichtwedstrijd georganiseerd.

Vrijdagochtend werden de kinderen moe maar voldaan weer opgehaald.  VV Bennekom kijkt terug op een geslaagde week en kijkt nu al uit naar de 48e editie!

 

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.tulpkamp.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie