Zangcarrousel EFZO
Zangcarrousel EFZO EFZO

EFZO 50 jaar

20 mei 2019 om 12:19 lokaal Deel je nieuws

50 jaar EFZO

De Edese Federatie van Zang- en Oratoriumverenigingen - EFZO viert  in 2019 haar 50 jarig jubileum. Bij de EFZO zijn ca 30 koren met ca 1500 zangers aangesloten die regelmatig in Ede en omgeving hun concerten uitvoeren. Tweemaal in het jaar wordt een korenfestival georganiseerd in de Oude Kerk aan de Grotestraat. Het festival “Koren op weg naar de Kerst” is nu al volgeboekt met 15 prachtige koren.

 

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan is een Zangcarrousel georganiseerd in Akoesticum. Zangers die op een koor zitten kunnen kiezen voor een aantal  workshops met musical, klassieke koormuziek, popmuziek, gospelzang, wereldmuziek en gregoriaans. Hieraan werken mee een zestal gerenommeerde dirigenten van Edese koren: Myra van der Jagt, Elly Meijer, Jan Broekhuis, Jan Willem van Ree, Albert Wissink en Maarten Jan Dongelmans

Aan het einde van de middag wordt een presentatie gehouden van wat in de workshop is ingestudeerd. Bovendien zal een gezamenlijk werk worden gezongen dat aan het begin van de presentatie wordt ingestudeerd.

U kunt zich aanmelden bij ticketservice Ik ben aanwezig, www.ikbenaanwezig.nl

De kosten zijn € 10,00 voor de gehele dag. U krijgt daarvoor koffie/thee, de lunch en deelname aan de workshops. Via de secretaris van uw bij de EFZO aangesloten koor ontvangt u een kortingscode van € 5,00. Als u alleen de presentatie van 16:00 tot 18:00 wilt bijwonen zijn de kosten € 5,00.

De zangcarrousel wordt gehouden op 15 juni 2019 van 10:00 tot 18:00 uur (inloop 9:30 uur) in het Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 te Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie