Afbeelding
Politie Ede

Weer alcohol in het spel bij aanrijding in Ede

25 mei 2019 om 11:56 lokaal

EDE Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Wekeromseweg in Ede is vrijdagavond veel schade ontstaan. Uit voorlopig onderzoek is vast komen te staan dat minimaal één van de bestuurders onder invloed van alcohol was. 

Ted Walker

Wijkagent Bart Bosman uit op zijn instagramaccount zijn gevoel: ,,Op de foto het gevolg van rijden onder invloed, een redelijk nieuwe auto ter waarde van ongeveer 20.000 euro totall loss en de verzekeringen keert helemaal niets uit! De collega's zijn vannacht druk geweest en hebben in totaal drie aanrijdingen afgehandeld waarbij uit voorlopig onderzoek alcoholgebruik is gebleken, allemaal in het buitengebied. Behalve dat het enorm stom is en je een gevaar op de weg bent voor anderen, kost het jezelf en de staat veel geld als je wel een flinke aanrijding veroorzaakt." Van een van de bestuurders werd na een ademanalyse op het politiebureau het rijbewijs ingevorderd.

Op de Meikade in Ede vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeval plaats. Ook daar kwam uit voorlopig onderzoek vast te staan dat de bestuurster van de auto onder invloed van alcohol was. De automobiliste werd aangehouden. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie