Ede Beachvolleybaltoernooi 2019
Ede Beachvolleybaltoernooi 2019 Sanna de Boer

Ede Beachvolleybaltoernooi op 15 en 16 juni 2019

25 mei 2019 om 17:14 Sport/sport Deel je nieuws

Wil je met de voetjes in het zand en lekker de hele dag volleyballen? Nu is je kans, want het beachvolleybal is weer terug in Ede. In het weekend van 15 en 16 juni organiseert Volleybalvereniging TweeVV een toernooi voor mannen, vrouwen en recreanten.

Wij maken het ontzettend makkelijk voor je. Het enige wat je hoeft te doen is vrienden en/of teamgenoten verzamelen, een teamnaam verzinnen en je opgeven via het formulier op www.tweevv.nl. Het toernooi is beide dagen van ongeveer 10:00 tot 17:00 uur. Je mag beide dagen mee doen of je schrijft je in voor één dag.
De twee beachvolleybaldagen hebben dezelfde indeling en iedere dag zijn er drie competities: mannen drie tegen drie, vrouwen drie tegen drie en recreanten/mix vier tegen vier.

 

Beach Event

Het TweeVV Beachvolleybaltoernooi is onderdeel van het Ede Beach Event dat plaatsvindt bij dé Topsporthal van Ede aan de Burgemeester van der Knaapweg 10. Per team betaal je €30,- inschrijfkosten per dag waarop je meedoet. Je kan er ook voor kiezen te blijven hangen voor de BBQ die wordt verzorgd door Sportcafé Time-out. Daarvoor kan je je ook aanmelden via de website van TweeVV waar je naast de poster een link vindt naar het inschrijfformulier. De kosten zijn €11,- per persoon. Alleen BBQ’en kan trouwens ook!

 

Inschrijven

Schrijf je in vóór maandag 10 juni. We hebben maar beperkte ruimte voor teams. Dus ga naar www.tweevv.nl en schrijf je snel in, want vol=vol.
Ben je enthousiast om lekker te gaan beachen? Hopelijk zien we je aanmelding snel verschijnen en zien we jou op 15 en/of 16 juni.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie