Van Gent Finaleweken: Otterlo eindigt als zesde

25 mei 2019 om 17:46 Sport Finaleweken 2019

OTTERLO Otterlo is de competitie als zesde geëindigd. De wedstrijd om plaats vijf werd met 2-0 verloren van Zwart Wit'63.

,,De eerste helft voetbalden wij al goed. Alleen stagneerde het bij de voorste linie'', keek Marten Kerkhof terug. ,,Daardoor wisten wij geen kansen te creëren. Zwart Wit maakte wel twee doelpunten. De 1-0 was een ketser van onze kant. De 2-0 was een goede actie van hun rechtsbuiten, die in de verre hoek raak schoot.''

,,Ook na de rust voetbalden wij goed. Nu waren er wel kansen. Twee keer Robin Koning en Patrick van Norden. De bal wilde er niet in. Jammer'', concludeerde Maarten Kerkhof.

,,Met een zesde plaats en een punten aantal van 40, mogen wij spreken van een goed seizoen. Een smetje was dat wij de tweede periodetitel toch uit handen hebben gegeven.''

Voor Maarten Kerkhof betekende het ook zijn afscheid na twee seizoenen Otterlo. ,,Ik hier een mooie tijd gehad. Veel fijne mensen leren kennen. Ik heb als trainer ook veel geleerd. Toch moeilijke beslissingen moeten nemen. Ik vertrek met een goed gevoel. En keer met meer bagage terug bij Redichem'', besluit Maarten Kerkhof.