Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Jaap van Doorn sluit af in stijl

25 mei 2019 om 17:57 Sport Finaleweken 2019

EDERVEEN Jaap van Doorn speelde zijn laatste wedstrijd voor de hoofdmacht van Advendo'57. De topscorer aller tijden (228 doelpunten) sloot met een hattrick af. Daarmee had de 34-jarige spits een groot aandeel in de 4-2 zege op AGOVV.

,,Een mooi afscheid voor Jaap'', meldde Jan Fluit, die nog van zeven andere spelers afscheid nam. Van Doorn maakte de 1-1 en 2-1. Beide keren stond de naar Scherpenzeel vertrekkende Marien van Roekel aan de basis. Van Roekel zelf bepaalde de ruststand op 3-1. AGOVV was al vroeg via Robin van Maaren op voorsprong gekomen.

Van Doorn tekende ook voor de 4-1. Net als bij het derde doelpunt was er goed voorbereidend werk van de stoppende Rico van Beek. In de laatste minuut verschalkte Abdeslam Bakchouhe nog Mark van Kessel. Die had de plaats van de stoppende Django Donker overgenomen, die ook nog een publiekswissel had gekregen.

Met de overwinning steeg Advendo nog naar plaats acht. Al met al een tegenvallend resultaat. ,,Dat klopt'', beaamde Jan Fluit. ,,Wij hebben teveel punten laten liggen. Een combinatie van pech en eigen schuld.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie