Korfballers Reehorst 45 pakken opnieuw punten

25 mei 2019 om 20:05 Nieuws Deel je nieuws

Op zaterdag 25 mei nam Reehorst ’45 het in het Brabantse Asten op tegen Klimop, de hekkensluiter van de poule. Theoretisch een gewonnen wedstrijd, maar het blijft sport. Het team van De Graaf moest zoals altijd geconcentreerd de wedstrijd in gaan om de winst veilig te stellen.

De eerste helft verliep geheel niet naar wens en de coach van Reehorst ’45 besloot al halverwege een time-out te nemen. Het ontbrak Reehorst ’45 aan focus, waardoor er amper gescoord werd. Na de time-out ging het beter, maar een ruststand van 3-6 was niet best.

In de rust werd iedereen weer even op scherp gezet. De tweede helft verliep aanzienlijk beter. Reehorst ’45 wist te voorkomen dat Klimop scoorde en wist uit te lopen naar 4-17. De laatste twee doelpunten van de wedstrijd kwamen op naam van Klimop en de eindstand was 6-17.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen OEC op 1 juni 2019 op ‘t Schuttersveld in Ede. Aanvang: 15.30 uur.