Afbeelding
AberMedia

Twee zwaargewonden bij ongeval in Harskamp

27 mei 2019 om 09:20 lokaal

HARSKAMP Een 19-jarige Harskamper en een 19-jarige Lunteraan zijn zaterdagavond even na half twaalf in een auto over de kop geslagen op de Edeseweg kort buiten Harskamp. De twee zijn volgens de politie met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto, bestuurd door de  Harskamper, reed in de richting van Wekerom. De rechter wielen van het voertuig kwamen na een bocht ter hoogte van de Berghuisweg in de berm terecht. Toen de bestuurder dit probeerde te corrigeren, verloor hij de macht over het stuur. De wagen kwam tegen een boom tot stilstand. 

Eén persoon moest door de brandweer uit de auto worden gehaald, de andere was al uit het voertuig. Naast politie, ambulance en brandweer kwam ook het medisch team van een traumahelikopter ter plaatse. De Edeseweg werd na het ongeval in beide richtingen tijdelijk afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. 

JACHTGEWEER De politie trof in de auto de kolf en een dubbele loop van een oud type jachtgeweer aan. Het wapen is in beslag genomen. Onderzocht wordt of de eigenaar een vergunning heeft.

Bron video: AberMedia
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie