Ondernemers centraal in campagne Ede Vertelt

27 mei 2019 om 18:04 Nieuws Deel je nieuws

EDE – Maandag 27 mei is de campagne “Ede vertelt” van start gegaan. In bushokjes op verschillende locaties rondom het centrum zijn de komende weken posters te zien met markante portretten van Edese centrumondernemers. Tegelijkertijd zijn op de website en social media de verhalen van deze ondernemers te lezen. De portretten en verhalen zijn grotendeels gemaakt door Marjolein Derksen en Marijke Steenbergen. 

In het najaar van 2018 vond de eerste editite van “Ede vertelt” plaats en na de positieve reacties op de verhalen achter de ondernemingen in Ede centrum vindt hier nu een vervolg op plaats. De Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE) wil graag de ondernemers een podium geven aangezien zij het kloppend hart van een levendig centrum zijn.

“Het centrum van Ede werd voornamelijk ervaren als een verzameling stenen, terwijl het zoveel meer is dan dat. Met de vergroening afgelopen jaar van de Markt en de Grotestraat die momenteel wordt aangepakt is het centrum al veel aangenamer om te verblijven. Het zijn echter de mensen die een centrum levendig maken. Met deze campagne kunnen we die voorstellen aan de Edenaren.”  Aldus Leo Kok bestuurslid van de SBE.

Vindingrijk, veelzijdig en veerkrachtig

De rode draad in de verhalen is de vindingrijkheid, veelzijdigheid en veerkracht van de centrumondernemers. Hun creativiteit en ondernemerszin hebben voor groei van het centrum gezorgd en het centrum gemaakt tot wat het nu is. 

De campagne 

Door de vele aanmeldingen bij de vorige campagne en het enthousiasme waar deze mee werd ontvangen was al snel duidelijk dat de SBE hier een vervolg aan wilde geven. In de komende twee weken worden 11 ondernemers in de spotlight gezet. In de eerste week zijn 6 ondernemers te zien op bushokjes rondom het centrum waarna volgende week de overige 5 aan bod komen. De eerste 6 verhalen zijn al te lezen op https://www.edecentrum.nl/ede-vertelten de volgende worden maandag 3 juni gepubliceerd. De campagne wordt ook ondersteund door een dagelijkse Facebook post waarbij een ondernemer centraal staat. 

Meer informatie
Meer informatie over Ede Centrum en de campagne is te vinden op www.edecentrum.nlen/of facebook.com/edecentrum/.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie