Korfballers Reehorst 45 moeten verlies incasseren

2 juni 2019 om 19:13 Nieuws Deel je nieuws

Nog ongeslagen in de tweede helft van deze veldcompetitie nam de ploeg van Ron de Graaf het op zaterdag 1 juni 2019 voor eigen publiek op tegen OEC (Helmond). De uitwedstrijd werd door Reehorst ’45 nipt gewonnen met slechts een puntje verschil. Tactiek voor deze retourwedstrijd was om snel een voorsprong te pakken en dan ontspannen de wedstrijd uit te spelen. In de eerste helft ging het gelijk op tot een stand van 3-3. Daarna wist Reehorst ’45 de leiding te nemen en liep uit tot 7-3. Vanaf dat moment ging OEC weer meescoren en wist terug te komen tot 8-7. Reehorst ’45 hield wel een voorsprong vast en de ruststand was 10-8. Na de rust was de eerste goal voor OEC. Reehorst ’45 leek het even kwijt te zijn en OEC kwam zelfs voor te staan met 11-12. Daarna werd er om en om gescoord, maar OEC liep toch weer uit (12-15). Met nog minder dan een kwartier te spelen scoorde Reehorst ’45 twee goals en sloot weer aan bij OEC, maar niet voor lang. OEC rook de overwinning en bleef ook scoren. Met een strafworp kwam Reehorst ’45 nog op 15-16, maar OEC scoorde een mooi afstandschot en het gat was wederom twee punten. Reehorst ’45 kreeg nog een strafworp mee, waardoor het 16-17 werd. Dat was tevens de eindstand. Jammer dat Reehorst ’45 haar overwinningsreeks niet voort heeft kunnen zetten en juist de laatste thuiswedstrijd dit verlies moest incasseren.

De volgende en tevens laatste wedstrijd van dit seizoen wordt gespeeld tegen Tiel ’72 op 15 juni 2019 op Sportpark Rauwenhof in Tiel. Aanvang: 15.30 uur.