Afbeelding
Ilse Bekker

Bert Komdeur opnieuw geïnstalleerd als CDA-Statenlid Gelderland

8 juni 2019 om 12:28 lokaal

EDE Edenaar Bert Komdeur (CDA) is woensdag 5 juni voor een tweede periode geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten van Gelderland. Daarmee worden de inwoners van de regio Food Valley, en in het bijzonder van de gemeente Ede, verder versterkt vertegenwoordigd in Provinciale Staten.

De woordvoering van Bert Komdeur is ongewijzigd gebleven en betreft: Algemeen Bestuur (Sterk bestuur), Financiën, Interbestuurlijk toezicht, Toezicht gemeentefinanciën en verbonden partijen, Veiligheid en bestrijding ondermijning. Daarnaast volgt hij als tweede woordvoerder het thema Duurzame ruimtelijke ontwikkeling en Water.

AMBITIEUS ,,Met veel enthousiasme ga ik mij inzetten voor Gelderland. Ervoor zorgen dat de Gelderse miljoenen versneld worden geïnvesteerd in Gelderland en niet in de laatste plaats natuurlijk in de Ede en de Food Valley", aldus Komdeur. ,,Het Gelderse coalitieakkoord is wat dat betreft ambitieus, met een extra investeringsimpuls van maar liefst 650 miljoen euro. Daarnaast moeten we verdere stappen maken met bestuurlijke vernieuwing, door daadwerkelijk samen met onze inwoners en partners plannen te maken. En last but not least zal het thema Veiligheid hoog op de agenda staan. We willen gemeenten en partners faciliteren in het neerzetten van een weerbare samenleving en het aanpakken van ondermijning."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie