Prijsuitreiking
Prijsuitreiking vv Lunteren

Zeer geslaagde eerste editie Rabobank toernooi!

17 juni 2019 om 14:41 Sport/sport Deel je nieuws


Afgelopen zaterdag 15 juni was het zover. De eerste editie van het Rabobank Toernooi waar 60 teams de strijd met elkaar aan gingen. Vele omliggende verenigingen waren uitgenodigd om er samen een gezellige en sportieve dag van te maken.
 
De dag werd verdeeld in drie blokken. Van 9:00 uur tot 11:00 uur was het aan de O8, O9 en de O10.
Van 11:30 tot 14:00 de O11 categorie en van 14:00 tot 16:30 was het de beurt aan de O13 teams(inclusief meisjes).
 
Bij binnenkomst werden de teams ontvangen door de organisatie, werd hen de kleedkamer toegewezen en kregen zij een enveloppe mee met daarin de informatie over het toernooi, het reglement én een gesponsorde ijsbon voor elk team! Tevens was ook de Rabobank aanwezig die bij de ingang tasjes en fruit uitdeelde en de prijsuitreiking verzorgde.
 
De gehele dag werd het toernooi live bijgehouden in de speciaal ontworpen app waardoor iedereen continue op de hoogte was van de stand en het programma. Op alle veldjes stonden de spelers van de O15-1 en O17-1 om de uitslagen zo snel mogelijk door te geven. Bedankt dat jullie hier een vrije zaterdag voor wilde opgegeven, top!
 
Nadat de prijsuitreiking was afgelopen stroomde de complimenten binnen van de deelnemende teams, iets waar we als toernooi organisatie trots op mogen zijn.
 
Als vereniging hebben wij de afgelopen drie weken laten zien dat wij bij Lunteren in staat zijn om mooie toernooien te organiseren. Drie weken op rij, stuk voor stuk, goed georganiseerde maar vooral plezierige toernooien gehad op ons mooie sportpark De Wormshoef.
 
De organisatie wil graag ALLE VRIJWILLIGERS EN SPONSOREN ontzettend bedanken voor zijn of haar hulp in welke vorm dan ook!
 
 
Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en tot volgend jaar!
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie