Hans den Boer
Hans den Boer Gerda van Ekris

Markante manager “Mens en Werk” verlaat na 25 jaar Bruil

21 juni 2019 om 10:03 Nieuws Deel je nieuws

Na bijna 25 jaar neemt Hans den Boer afscheid bij Bruil. Hans is geen standaard HR manager. Hij heeft aantoonbaar laten zien dat hij het lef heeft om het anders dan anders te doen.

Zo hernoemde Hans de HR afdeling tot “Mens en Werk”. Vanuit de overtuiging dat een bedrijf zich moet richten op de levenskracht van zijn medewerkers. Kenmerkend voor Hans is zijn non-conformistische stijl waarmee hij klassieke HR thema’s eigenwijs en praktisch vertaalde naar de business. Zo hebben er inmiddels 100 medewerkers een ambitieus vitaliteitsprogramma doorlopen. Deze zogenoemde Positivo’s van Bruil kregen op maat een coach toegewezen die hen assisteerde bij lichamelijke of mentale uitdagingen. Mede hierdoor werd Bruil in 2016 uitgeroepen tot het vitaalste bedrijf van Gelderland.

Hans gaf onder andere door zijn humor de bekende groene kleur van het familiebedrijf uit Ede extra glans. Door zijn inspanningen heeft hij Bruil aantrekkelijk gemaakt voor bestaande én nieuwe medewerkers. Hierdoor kent Bruil in de huidige overspannen arbeidsmarkt een erg laag verloop en is het succesvol in het aantrekken van nieuw talent.

Hans gaat genieten van een welverdiend pensioen.
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie