Blok Plaatmateriaal verwelkomt Cliff van der Vaart

21 juni 2019 om 11:34 Nieuws Deel je nieuws

Blok Plaatmateriaal verwelkomt deze maand een nieuwe medewerker, Cliff van der Vaart. Door de enorme groei, is er ruimte voor meer personeel ontstaan. Met de komst van Cliff van der Vaart, creëert Blok Plaatmateriaal meer kansen in de markt waar zij in de toekomst op kunnen inspelen. 
Van der Vaart is per 1 juni 2019 aangesteld als verkoper buitendienst voor de regio Zuid- Zuidwest-Nederland. Met zijn ervaring als accountmanager bij o.a. Plastica, krijgt Blok Plaatmateriaal extra kennis in huis. Van der Vaart is voornamelijk verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande en nieuwe klanten van Blok Plaatmateriaal. Zijn kennis is van belang en speelt een belangrijk rollen binnen het bedrijf.
Blok Plaatmateriaal is blij met de nieuwe aanwinst voor het bedrijf. Blok denkt dat met de komst van Cliff van der Vaart haar positie in de markt nog meer gaat versterken. Door zijn kennis en ervaring kan Blok én de klanten hiervan goed profiteren.
Blok Plaatmateriaal is opgericht in Beverwijk in het jaar 1981 en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.
Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie