Afbeelding
Solexclub Otterlo

Solextocht over de Veluwe

24 juni 2019 om 10:00 lokaal

HARSKAMP De Solexclub Otterlo organiseert zondag 7 juli weer een zomerrit. Organisatoren Hans van Baalen en Riek de Wit zijn op pad gegaan om een mooie route uit te zetten in de omgeving.

Jan de Boer

Ieder jaar wordt een andere route uitgezet, zodat het voor iedereen leuk is om op plekjes te komen die nog niet eerder gereden zijn. De route loopt dit jaar onder andere door Harskamp, Barneveld, Kootwijkerbroek, Lunteren en Ede. De route is ongeveer 80 kilometer lang.

LUNCHEN De organisatoren hopen dit keer weer veel deelnemers te mogen begroeten. ,,Vorig zijn we op pad gegaan met 50 deelnemers. Het zijn er ook wel eens 65 geweest. We stoppen regelmatig en lunchen tussen de middag gezamenlijk. Aan het einde van de rit drinken we met z'n allen nog wat om gezellig na te kunnen praten over de mooie rit."

INSCHRIJVEN Liefhebbers van de zomerrit kunnen zich inschrijven met hun eigen Solex, of een Solex huren bij Hans van Baalen (06 - 51 55 95 04) of Riek de Wit (06 – 40955204). ,,Je kunt je inschrijven vanaf 9.30 uur bij Restaria Favoriet, Dorpsstraat 1 in Harskamp. We vertrekken omstreeks 10.30 uur."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie