Afbeelding
Theo Beumer

TTV. BIT. NL maakt kilometers en doet aan klimaatbeheersing

25 juni 2019 om 18:15 Sport

EDE De tafeltennissers van TTV. BIT.NL, uitkomende in de landelijke najaar competitie 2019, moeten de nodige kilometers maken om terug te keren in de landelijke tweede divisie.

In de voorjaarscompetitie wisten de Edenaren zich niet in de tweede divisie te handhaven. 

De competitieleider heeft TTV. BIT.NL ingedeeld bij Assen 2, DOV1 (Heerhugowaard), Stede Broec 1 (Grootebroek), Avanti 3 (Hazerswoude-Dorp) en Buitenpost 2.  De tafeltenniscompetitie begint zaterdag 14 september met een thuiswedstrijd tegen DOV 1.

Het verdere programma is: 21/9 naar Stede Broec, 28/9 thuis tegen Avanti 3, 5/10 op bezoek bij Buitenpost, 12/10 naar Assen 2, 19/2 Thuis Buitenpost 2, 2/11 naar DOV, 16/11 thuis Brede Broec, 23/11 uit naar Avanti 3 en 30/11 thuis tegen Assen 2.

TTV. BIT.NL heeft voor de komende najaar competitie de volgende spelers opgegeven: Robertjan van der Heijden, Maarten Loeve, Tom Hanegraaf, Yorick Schurinck en Alice Barendregt.

KLIMAAT De kilometers die moeten worden afgelegd deze competitieronde staan wat haaks op de ambitieuze maatregelen die de Edese tafeltennisclub recentelijk heeft genomen.

,,Het is zover, afgelopen week is er hard gewerkt door de technici om de installatie van de zonnepanelen vakkundig op te leveren, en dit is gelukt. Uw voorzitter kan met trots zeggen dat wij hiermee als vereniging klaar zijn voor een duurzame toekomst, zelf je groene energie opwekken, besparing van de CO2-uitstoot, rendement uit de investering krijgen, kortom goed voor het milieu en voor de vereniging", aldus TTV BIT.NL preses Wim van Ooijen.

Nadat de leden op een extra ALV-toestemming gaven voor de investering is er binnen en buiten de club veel werk verzet.

,,In de tussentijd zijn er verschillende aanpassingen gedaan in het clubgebouw, er is een nieuwe meterkast gekomen met extra groepen die nodig zijn voor de zonnepalen. En er is een slimme meter geplaatst die ons voorziet van extra informatie wat de zonnepanelen opleveren en de club bespaart.  en wat we besparen. Er zijn ruim 100 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik ben blij dat TTV BIT.NL het niet alleen bij woorden (duurzaamheid) houdt maar ook bij daden", sluit Van Ooijen tevreden af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie