Afbeelding
Gewoonstijl - kuipstoel.

Kuipstoelen in alle soorten en kleuren

24 juni 2019 om 08:18 lokaal

Jij bent op zoek naar nieuwe design kuipstoelen? Gewoonstijl biedt een ruim assortiment kuipstoelen in allerlei uitvoeringen. Van kunststof met metalen poten tot houten poten: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vooral niet onbelangrijk, alle stoelen zitten ook nog eens heerlijk!

Je eigen kuipstoel ontwerpen
Goed nieuws voor alle mensen die gevoel hebben om te ontwerpen. Jij bent namelijk de designer. Veel merken bieden de mogelijkheid om een eigen kuipstoel samen te stellen. Een voorbeeld is Essence. Deze stoelen hebben dezelfde kuip, maar je bepaalt zelf het materiaal en de kleur. Bij het merk Madera kun je zelfs de kuipstoel laten bekleden met kunstleer. Houd je wel van wat beweging? Bekijk dan de Diamond schommelstoel eens van Kubikoff. Een groot voordeel van zo'n breed assortiment is dat je volop keuze hebt én eindeloos kunt combineren.

De service van Gewoonstijl.nl
Heb je al kuipstoelen gezien die geheel passen bij jouw wensen? Wanneer je jouw kuipstoelen bestelt is het wellicht handig om te weten dat je geen verzendkosten in Nederland en België hoeft te betalen bij een aankoop vanaf € 50,-. Daarnaast kun je ook nog eens aangeven of je wilt dat jouw bestelling in de avonduren of in het weekend geleverd wordt. Heel handig als je tot 's avonds laat werkt of net even weg bent!

Meer weten over Gewoonstijl.nl
Iedere kuipstoel uit het assortiment bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop. Indien een stoel op voorraad is en je plaatst een bestelling voor 15:00, dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis! Wil je de stoelen liever in het echt bekijken? Breng dan vooral eens een bezoek aan de showroom in Almere! Wil je meer weten over de meubels die Gewoonstijl.nl verkoopt? Neem contact op met de specialisten zodat zij je kunnen helpen met het doen van de juiste aankoop. Bijvoorbeeld voor stylingadvies! De klantenservice staat altijd klaar om je te adviseren en inspireren. Neem contact op met de klantenservice of telefoon en zij staan je verder graag te woord of kom gezellig langs om alle mogelijkheden persoonlijk te bespreken!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie