pasjeshouders
pasjeshouders Annika Rigg

international business college

27 juni 2019 om 13:42 Nieuws Deel je nieuws

Wij zijn vier leerlingen op het Pallas Athene College met een passie voor ondernemen. Daarom hebben wij voor een extra programma gekozen: International Business College (IBC). Hier krijgen leerlingen uit havo en vwo 4 en 5 van het Pallas Athene College Ede de kans om een eigen bedrijf op te richten. Bij IBC word je letterlijk in de samenleving gebracht om te leren. Dit door middel van stages, gastsprekers, een internationale reis en het opzetten van je eigen bedrijf. Ook wij hebben een eigen bedrijf gestart: Cardholdr. Bij Cardholdr verkopen wij pasjeshouders.

Voordat je kan verkopen heb je een startkapitaal nodig. Hiervoor is er een aandelenvergadering georganiseerd. Door eerst voor een groot publiek je bedrijf te pitchen, kregen de gasten een goed beeld van alle bedrijven. Daarna kregen ze de kans om aandelen te kopen bij een bedrijf. Met dit aandelenkapitaal konden wij onze inkopen doen.

Toen alle inkopen gedaan waren, de sociale media geopend waren en posters waren opgehangen, kon de verkoop beginnen. Cardholdr is een groot succes en loopt als een speer! In ons groepje van vier zijn we erg gedreven en gepassioneerd om samen een goedlopend bedrijf te onderhouden. Door samen te werken en om van ieders eigen kwaliteit te profiteren, is dit gelukt. Vol goede moed kijken wij uit naar de toekomst van Cardholdr!

  -Annika Rigg 4VWO IBC

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie