90 kilometer lang netwerken op de tweewieler

28 juni 2019 om 12:38 Nieuws Deel je nieuws

Donderdag 20 juni jl. vond Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team plaats. Alfa organiseerde deze wielertocht in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team. Een peloton van 40 wielrennende ondernemers en relaties reed met elkaar onder prachtige weersomstandigheden een tocht van 90 kilometer, dwars door de FoodValley-regio.

Na een succesvolle eerste editie in 2018 werd al snel besloten ook in 2019 een mooie masterclass te organiseren. Met dit sportieve evenement bieden Kees Cuperus (directievoorzitter Alfa Bennekom) en René Bastiaansen (teammanager Dutch Food Valley Cycling Team) ondernemers uit de FoodValley-regio de mogelijkheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Volgens René en Kees vormen wielrennen en ondernemen een gouden combi: “Samen willen we het wielrennen als verbindende factor in de FoodValley-regio voor ondernemers inzetten. Het is een geweldige manier om ondernemers te verbinden én de regio op de kaart zetten!”

Alfa Nijkerk was dit jaar het start- en eindpunt van de tocht. Na een warm welkom door Remco Nonkes (directeur van Alfa Nijkerk) en een korte kennismaking verwisselden de ondernemers hun pak voor het wielertenue en werd begonnen aan de rit van ruim 90 kilometer door de FoodValley-regio. Zeven beloften- en eliterenners gaven al rijdende nuttige tips aan het ondernemerspeloton. Renners die lek reden werden door begeleiding van de professionele DFVCT-ploegleidersauto weer snel in de koers gebracht. Als extra uitdaging reden de ondernemers een pittige tijdrit op de tankbaan in Soest. De winnaars, Joost van de Wateringen en Ronald Pol, ontvingen een Alfa- en DFVCT-wielertenue. Na de masterclass konden de ondernemers uitgebreid met elkaar netwerken tijdens een heerlijke barbecue.

Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemers verwachten Alfa en DFVCT in 2020 opnieuw een masterclass te organiseren in de FoodValley-regio. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Joost Verbakel van Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom.

Meer informatie, ga dan naar onze website: www.alfa.nl/bennekom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie