Afbeelding
De Waldhoorn

Publieksprijs voor terras De Waldhoorn

8 juli 2019 om 20:06 Nieuws

OTTERLO De Waldhoorn in Otterlo heeft de Publieksprijs gewonnen van de Horeca Top 100 van Misset Horeca. Dat is maandag bekend gemaakt. In totaal zijn ruim twintigduizend stemmen uitgebracht, waarvan de meeste naar De Waldhoorn gingen. In de top 100 staat De Waldhoorn op de 43e plek.

De Werf in Veere is maandag uitgeroepen tot winnaar van de Misset Horeca Terras Top 100 2019. Het Zeeuwse terras wist zowel de mystery guest, de vakjury als de hoofdjury ervan te overtuigen dat zij het beste terras van Nederland 2019 zijn. De Werf laat daarmee Brasa in Purmerend (de nummer 2) en Pelle's in Deurningen (de nummer 3) achter zich. De lijst werd voor de twaalfde keer gepresenteerd.

De Misset Horeca Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze aan vier voorwaarden voldoen: het terras moet minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bijvoorbeeld op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn. Alle ingeschreven bedrijven zijn vervolgens bezocht door een mystery guest én een vakjurylid. Beide bezoeken waren onaangekondigd. De uiteindelijke top-7 kreeg tot slot een bezoek van ruim een uur van de hoofdjury. Zij hebben onder andere gesproken over het terras en bedrijf, de bedrijfsvoering, personeel en productkeuze. 

De volledige lijst is te vinden op missethoreca.nl/terrastop100.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie