De Waldhoorn
De Waldhoorn Seerske Zwiers

De Waldhoorn wint de Publieksprijs en 43e plek in de Terras Top 100!

10 juli 2019 om 11:48 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen maandag werd op een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt dat De Waldhoorn uit Otterloo, de Publieksprijs heeft gewonnen en een 43e plek heeft weten te behalen in de Terras Top 100. “Wat een ontzettend leuk en goed terras, echt voor ieder wat wils”, aldus de vakjury

De Waldhoorn, in het pittoreske dorpje Otterloo op steenworp afstand van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe, heeft de Publieksprijs weten te bemachtigen. “Het is fantastisch om te zien dat De Waldhoorn in een klein dorp als Otterloo zoveel stemmen heeft weten te verzamelen. We zijn overweldigd door alle acties die zijn opgezet om De Waldhoorn aan deze prijs te helpen. Er is massaal gestemd door inwoners van Otterloo, omliggende dorpen van de Gemeente Ede, leveranciers, toeristen, personeel, vrienden, familie en natuurlijk onze trouwe gasten. De Waldhoorn is iedereen dan ook onwijs dankbaar voor alle stemmen,” aldus Jan Willem Bloem, eigenaar van De Waldhoorn.

De ranking van de Terras Top 100 wordt via mystery visits en onafhankelijke deskundige vak – en hoofdjury’s tot stand gebracht. Afgelopen maanden zijn verschillende terrassen op diverse punten gecontroleerd en beoordeeld door 2 juryrondes. De Waldhoorn heeft hier een 43e plek weten te bemachtigen met complimenten van de vakjury; “Je merkt dat het terras hier geen bijzaak is, maar hoofdzaak. Constant kan je een beroep doen op de medewerkers. Ze zijn vlot en houden de gasten als een havik in de gaten. Ze weten hier precies hoe het moet en hebben aandacht voor detail”. Met recht een prestatie om trots op te zijn.

“De Terras Top 100 is geen doel op zich maar een mooie bevestigingen dat we met elkaar op de goede weg zijn. Het belangrijkste doel is om de service en kwaliteit van De Waldhoorn naar een hoger niveau te brengen. Ik ben dan ook enorm trots op het team dat we een plaats hebben weten te bemachtigen”, aldus Jan Willem Bloem, eigenaar van De Waldhoorn.

Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving. Wij zijn dè ontmoetingsplek voor liefhebbers van natuur en cultuur en bezorgen onze gasten een heerlijke tijd in en rond de boerderij. De Waldhoorn is ongedwongen, gastvrij, rijk aan historie en van deze tijd. Kom ook naar de Veluwe, proef de sfeer, geniet van de gastvrijheid en ervaar waarom De Waldhoorn in de Terras Top 100 staat en de Publiekprijs heeft gewonnen. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie