Afbeelding
PR Lil Legends

Lil Legends klaar voor het WK in Engeland

19 juli 2019 om 19:04 lokaal

EDE De Lil Legends dansers van Dance Studio Imove zijn in het nieuw gestoken. Met deze mooie outfit zijn ze klaar voor het WK deze zomer in Blackpool Engeland!

INZAMELEN Nadat het dansteam Lil Legends van Dance Studio Imove Nederlands Kampioen werd en zilver pakte op het EK, hebben zij niet stil gezeten. De afgelopen weken stonden in het teken van acties, extra optredens, sponsors zoeken en trainen.

Auto's wassen, een huifkartocht, lege flessen en oude apparaten inzamelen, armbandjes en appelflappen verkopen waren enkele van de vele acties die op touw zijn gezet om zoveel mogelijk geld op te halen om hun droom uit te laten komen.

TEAMOUTFIT Als mooie afsluiting van deze acties hebben de kinderen nieuwe kleding en een rugzak gekregen. Vol trots showen ze hun nieuwe teamoutfit voor het WK.

Deze outfit is mogelijk gemaakt door Dick's Inn, klusbedrijf Heidstra, klusbedrijf van Ooijen, Parkhotel De Bosrand en advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken.

Toko Neba heeft alle kleding voorzien van een mooie bedrukking en Carla's Creaties voorzag alle items met hun naam.

Ondanks dat de dansschool inmiddels vanwege de vakantie gesloten is, trainen de Lil Legends nog enkele weken door.

Daarna genieten de kinderen van een welverdiende vakantie zodat ze er uitgerust tegenaan kunnen tijdens het WK in Blackpool Engeland!  
 

Meer: www.lil-legends.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie