Start Strong Women programma

31 juli 2019 om 14:49 Sport/sport Deel je nieuws

Het Strong Women programma van Allround Training Ede, nu nog beter en uitgebreider!

Op 24 augustus start het volgende Strong Women programma met een nieuw onderdeel. Er wordt een fitheidsmeting in ons programma opgenomen. Het ondergaan van de fitheidsmeting is een voorwaarde voor toelating aan Strong Women.

Op basis van de gemeten resultaten kunnen we jou adviseren deel te nemen aan het Strong Women programma. Een andere advies kan zijn om eerst de basiscursus Lifemanagement te gaan volgen of op een andere manier toe te werken naar het Strong Women programma. Uiteraard krijg jij hierover een duidelijke en gedetailleerde uitleg.

Deze fitheidsmeting wordt uitgevoerd door Vitex. Vitex analyseert jouw performance door een breed beeld te creëren van je persoonskenmerken die de belangrijkste onderdelen vormen voor jouw sportperformance. 

Opgeven voor het Strong Women programma doe je via onderstaande link. Hiermee boek je jouw ticket voor de meting. Houdt er rekening mee dat de meting ongeveer een middag in beslag neemt.

Uiteraard zijn er kosten aan deze meting verbonden. Neem je deel aan het Strong Women programma dan zitten zowel de fitheidsmeting vooraf als na afloop van het programma verwerkt in het cursusbedrag van €399,00. Bij deelname aan het Strong Women programma krijg je dus 2 keer een meting. Mocht je na het advies besluiten geen enkel programma via Allround Training Ede te volgen dan wordt er €85,00 euro in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je een waardevolle meting die jou alle informatie verschaft waarmee jij jouw fysieke en mentale conditie kan gaan optimaliseren.

Wanneer: zaterdagmiddag 24 augustus

Waar: Heuvelsepad 62-C

Tijd: 12.00 tot 16.00 uur

Boek nu jouw ticket, info@allroundtrainingede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie