Afbeelding
Ted Walker

Politie met vijf dienstauto's naar wijk Maandereng in Ede; één arrestatie

31 juli 2019 om 18:31 Misdaad

EDE De politie is woensdagavond in actie gekomen in de Edese wijk Maandereng. ,,We doen onderzoek naar aanleiding van een melding van een conflict in een woning aan de Van Ostadestraat'', meldt woordvoerder van de politie Frank de Valk desgevraagd. 

MISHANDELING Volgens de woordvoerder zou er mogelijk sprake zijn geweest van het voorhanden hebben van een vuurwapen. ,,De politie is daarom 'in vol ornaat' de woning binnen gegaan. Daar troffen de collega's de bewoner van het pand.'' Die bewoner werd later geboeid van uit het huis in een politieauto geplaatst. ,,De man is aangehouden op verdenking van mishandeling'', antwoordt de Officier van Dienst ter plaatse. De recherche verricht momenteel verder onderzoek in de woning.

Tevens riep Burgernet op uit te kijken naar een grote zwarte auto, met het Duitse kenteken EUSN819, maar raadde tipgevers aan niet zelf in actie te komen.

VERDACHTEN De politie heeft twee signalementen verspreid. Twee mannen hebben na het incident een passant bedreigd. Beiden waren even daarvoor uit de woning gekomen. De eerste verdachte is 1.65 - 1.70 meter lang en heeft een buitenlands uiterlijk. Hij heeft een gezet postuur, donker haar en een vol gezicht. De tweede verdachte is omstreeks 1.60 meter lang en heeft een smal postuur. Ook hij heeft een buitenlands uiterlijk. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie