Afbeelding
ARJAN VAN BRUGGEN NETHERLANDS

Inspirerend vergaderen in Cultura

11 augustus 2019 om 07:03 Zakelijk

EDE Een training, workshop of vergadering organiseren op een inspirerende locatie? Bij Cultura zijn belangstellenden hiervoor op het juiste adres.

,,Cultura is het huis dat informeert en verbindt. Naast al onze culturele activiteiten beschikken wij ook over vier multifunctionele vergaderzalen met alle faciliteiten binnen handbereik. Zo ben je even helemaal weg van de dagelijkse gang van zaken op kantoor en kun je ongestoord vergaderen in een geheel nieuwe omgeving. Onze vergaderzalen kenmerken zich door de verschillende thema's passend bij de bijeenkomst, deze zullen daardoor inspirerend en effectief worden ervaren", aldus Sigrid Benerink, accountmanager Sales & Events van Cultura.

Alle vergaderzalen zijn per dagdeel te huur en beschikken over gratis WIFI. Daarnaast zijn ze in de gewenste opstellingen in te richten voor trainingen, vergaderingen en presentaties. Ook kan er in bijna alle zalen gebruik worden gemaakt van een multimediascherm, inclusief laptop en flipover.

Het programma onderbreken met een lunch of een zoet of hartig tussendoortje is een handige mogelijkheid die wordt geboden. Natuurlijk biedt Cultura ook een uitgebreid menu met verschillende horeca arrangementen zodat alle gasten aan het eind van de bijeenkomst voldaan weer vertrekken.

FOYER In de Foyerzaal voelt het alsof je in het theater zit met een mooie rode vloer, rode muur en theatergordijnen. Daarnaast is deze zaal voorzien van een groot multimediascherm met laptop zodat jouw presentatie uitstekend te zien is. De zaal is geschikt voor groepen van 8-50 personen.

VAN GOGH Kleinere vergaderingen of sessies komen bij elkaar in de van Gogh zaal. Een intieme ruimte met een prachtig schilderij op de achtergrond. De ruimte beschikt over een hoge tafel met 10 luxe barstoelen waarbij men uitgedaagd wordt om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

DE CLOUD De Cloud-zaal is een unieke ruimte die elke keer een ander gevoel geeft en de bezoeker meeneemt in de wereld van verbindingen. Hier leeft echt de ruimte, de lijnen en de blauwe uitstraling. De ruimte is uitnodigend voor de harde werker. Na een intensieve sessie kan men plaats nemen op de banken die te vinden zijn om zo tot rust komen. De zaal is geschikt voor groepen tot 30 personen.

INSPIRATIE Stroom je over van ideeën en ben je op zoek naar een creatieve ruimte om een workshop of bijeenkomst de organiseren? In de Inspiratie-zaal wordt men geïnspireerd om out of the box te denken. Daarnaast kan één wand gebruikt worden om op te schrijven en tekenen. Het is dan ook de perfecte plek om te brainstormen.

ARRANGEMENTEN Tevens kan de de gast binnen Cultura het gebruik van de zaal ook combineren met een culturele activiteit. Wat te denken van een workshop schilderen, dans of muziek? De koffie staat klaar om samen tot een uniek arrangement te komen.

Voor overige informatie, prijzen en foto's kan je kijken op www.cultura-ede.nl/verhuur. Voor aanvragen die in augustus worden gedaan geven wij een korting op de zaalhuur van 10%.

Mail voor informatie of boekingen naar verhuur@cultura-ede.nl, met het onderwerp 'Zomerkorting'.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie