De situatie op de Spinderweg/ Klaphekweg
De situatie op de Spinderweg/ Klaphekweg Ted Walker/ WH

Twee aanrijdingen in Ede

2 augustus 2019 om 09:09 Ongeval

EDE Op de Klaphekweg en de Keesomstraat in Ede vonden vrijdagochtend aanrijdingen plaats tussen een auto en een fiets. Ambulancepersoneel dat ter plaatse ging op de Klaphekweg kwam onderweg naar het ziekenhuis de aanrijding op de Keesomstraat tegen. Zij verleenden eerste hulp. Een tweede ambulance kwam snel ter plaatse om het slachtoffer te vervoeren.

KLAPHEKWEG Op de ruising tussen de Klaphekweg en de Spinderweg in Ede kwamen een man in een auto en een meisje op een fiets met elkaar in aanrijding. De toedracht is niet bekend. Ambulancepersoneel behandelde het slachtoffer ter plaatse en vervoerde haar vervolgens naar het ziekenhuis. De fiets van het slachtoffer ging mee in de ambulance.

KEESOMSTRAAT Op de kruising tussen de Keesomstraat en de Galvanistraat in Ede was het ook raak tussen een auto en een fiets. Rond 7.45 uur werd daar een vrouw op een fiets aangereden. Zij raakte gewond, in de auto bleef iedereen ongedeerd. De fiets kwam op de weg terecht, maar die werd door omstanders in de berm gelegd. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Mogelijk heeft een van beiden het rode verkeerslicht genegeerd, dat is punt van onderzoek.

De aanrijding op de Keesomstraat/ Galvanistraat
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie