Digitaal uitgeven bij Cultura Plus
Digitaal uitgeven bij Cultura Plus Cultura

Podium voor schrijvers in Cultura

18 augustus 2019 om 06:20 Kunst

EDE Cultura Plus verzorgt dinsdag 27 augustus een gezellige ochtend met live muziek door huisband 'Greyhound Jam' en een gratis kopje koffie of thee.

,,Bij Cultura Plus vinden mensen elkaar om samen uiteenlopende ideeën zoals DNA stamboomonderzoek en familiegeschiedenis stap voor stap te ontwikkelen of zelf een boek uit te geven", licht Trudy Pijnenborg toe.

SAMEN STERK ,,Schrijf je graag? Ben je beginner of gevorderd? Zoek je een uitgever? Een grotere lezerskring? Een etalage voor je eigen boek op een plek waar veel lezers komen? Ben je straks misschien een van de schrijvers die elkaar in Cultura inspireren en helpen met tips en aanwijzingen bij het digitaal uitgeven van eigen werk? Zie je steun bij de processtappen van uitgeven wel zitten? Staat jouw boek straks ook op sites als Bol.com en Bookspot.nl en in de bibliotheek van Cultura tussen de uitgaven van (Edese) collega schrijvers? Kan Cultura hierin iets voor je betekenen", vervolgt ze.

,,Op de Cultura Plus bijeenkomst op dinsdagochtend 27 augustus kun je andere schrijvers ontmoeten om later in het jaar, onder begeleiding van iemand met ervaring in het digitaal uitgeven van boeken, de eerste stappen van het digitaal uitgeven onder de knie te krijgen en het eindresultaat met ons te delen."

,,Cultura Plus is een gezellige ochtend met live muziek door huisband 'Greyhound Jam' en gratis koffie/thee. Bij Cultura Plus vinden mensen elkaar om samen uiteenlopende ideeën zoals het digitaal uitgeven van eigen werk, stap voor stap, te ontwikkelen van droom tot werkelijkheid. Cultura faciliteert daarbij waar dat gewenst is en enigszins kan. Cultura Plus bundelt vaardigheden en ervaring en helpt mensen met ideeën verder."

Meer informatie en het volledige programma op www.cultura-ede.nl/cultura-plus of telefoon 0318-672800.

DNA STAMBOOMONDERZOEK EN FAMILIEGESCHIEDENIS ,,Ook biedt Cultura Plus ruimte aan DNA, stamboomonderzoek en familiegeschiedenis. Denk je wel eens aan je stamboom? Vind je het leuk meer te weten te komen over je voorouders? Wil je weten waar je roots liggen? Heb je misschien vragen over jouw familie?"

,,Vragen zoals: waar hebben mijn overgrootouders gewoond? Wat was hun beroep? Maar vragen zoals: Wat is er met mijn tante gebeurd in de 2e Wereldoorlog? Vind in Cultura mede-onderzoekers die elkaar inspireren en helpen met tips en aanwijzingen bij dit spannende onderzoek. Een beetje steun daarbij kan welkom zijn! Wat heb je daarvoor nodig? Kan Cultura iets voor je betekenen?"

,,Kom naar de Cultura Plus bijeenkomst om andere onderzoekers te ontmoeten en de eerste stappen op dit pad samen voor te bereiden en straks het plezier met elkaar te delen", nodigt Trudy Pijnenborg uit.

,,Samen sterk voor je eigen DNA, stamboomonderzoek en familiegeschiedenis. Cultura faciliteert daarbij graag waar dat gewenst is en enigszins kan. Cultura Plus bundelt vaardigheden en ervaring en helpt mensen met ideeën verder."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie