Afbeelding
Ted Walker / bvdw

Veel schade bij ongeval Stationsweg

11 augustus 2019 om 19:06 Ongeval

EDE Op de kruising van de Stationsweg en de Berkenlaan heeft zondagavond een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Een 35-jarige Edenaar, de bestuurder van een van de betrokken auto's, werd na het ongeval aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. ,,Een speekseltest ter plaatse wees uit dat de man mogelijk onder invloed van drugs was'', antwoordt een woordvoerder van de politie desgevraagd. De twee betrokken auto's raakten zwaar beschadigd. Voor één van de inzittenden van de blauwe auto kwam een ambulance ter plaatse. Die persoon werd ter plaatse behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. 

DIEFSTAL Toen de politie ter plaatse een van de betrokken voertuigen zag, leken de agenten een match te hebben met een melding die eerder gedaan werd. ,,Een getuige meldde een diefstal van elektriciteitskabels bij de politie. Daarbij werd een signalement van een voertuig gegeven dat overeen kwam met een van de voertuigen die betrokken was bij de aanrijding op de Stationsweg in Ede. Echter is van enige diefstal na onderzoek niet gebleken'', aldus de woordvoerder. 

ONDERZOEK De afgenomen speekseltest van de verdachte wees uit dat de man mogelijk onder invloed van cocaïne was op het moment van de aanrijding. Nader onderzoek moet uitwijzen of dit daadwerkelijk zo was en hoeveel werkzame stof er in het lichaam van hem aanwezig was.  

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie