Afbeelding
Luciano de Graaf

Babbeltruc bij woningen Patrijsplein

15 augustus 2019 om 16:45 Inbraak

EDE Wijkagent Gerben uit Ede-west waarschuwt via zijn Instagramprofiel voor twee vrouwen die door middel van een babbeltruc verschillende woningen hebben geprobeerd te betreden. 

Het gaat om bewoners van het wooncomplex aan het Patrijsplein. Zij waren vorige week benaderd door de twee vrouwen die bij één van de bewoners zijn binnengekomen. ,,Gelukkig is er door doortastend reageren van de bewoner toen niets weggenomen uit de woning", laat hij weten. ,,Krijgt u bezoek aan huis, laat ze niet zomaar binnen", luidt zijn waarschuwing. ,,Wees kritisch en stel vragen. Bel ons op het moment dat u de situatie niet vertrouwt". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAS OP, WEES ALERT! Ik werd gisteren aangesproken door een aantal bewoners van het wooncomplex aan het Patrijsplein. Zij waren vorige week benaderd door twee vrouwen die middels een babbeltruc binnen kwamen bij 1 van de bewoners. Gelukkig is er door doortastend reageren van de bewoner toen niets weggenomen uit de woning. Krijgt u bezoek aan huis, laat ze niet zomaar binnen. Wees kritisch en stel vragen. Bel ons op het moment dat u de situatie niet vertrouwd. Kortom, wees achterdochtig. Zegt u het voort in uw familie, zo maken we samen de mensen in onze omgeving weerbaarder tegen dit soort praktijken. #Ede #politie #wijkagent #babbeltruc #waarschuwing

Een bericht gedeeld door Gerben Algra (@wijkagent_gerben_ede_west) op

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie