Musicamare tijdens het laatste verenigingsconcert
Musicamare tijdens het laatste verenigingsconcert Musicamare

Muziekvereniging Musicamare start het nieuwe seizoen met repetitie op de woensdagavond

19 augustus 2019 om 19:44 Muziek Deel je nieuws

Muziekvereniging Musicamare uit Ede start het nieuwe seizoen op woensdagavond 4 september. 
Met ingang van september repeteert het orkest op de woensdagavond vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur in gebouw 'De Wiekslag' aan de Korhoenlaan 6 in Ede. 

Musicamare, een jonge vereniging van beginnende en herintredende muzikanten uit Ede en omgeving, speelt toegankelijke harmoniemuziek op verschillende niveaus: startend, gevorderd en bedreven.


Het is een klein hecht orkest van 15 muzikanten. Mooie en goede muziek maken staat voorop, bij voorkeur op plaatsen waar men geen (blaas)muziek verwacht. 
Verrassing en genoeglijkheid, daar houden we wel van. 
We hebben een zeer gevarieerd repertoire en zoeken daarin uitdagingen voor zowel de beginnende muzikant als de muzikant die na een (langere) rustperiode zijn/haar instrument weer op wil pakken. Ook voor de HaFaBra C gediplomeerde zoeken we naar voldoende uitdaging.
We hebben een redelijke orkestbezetting, maar speel je klarinet, saxofoon, trompet, dwarsfluit of slagwerk dan ben je meer dan van harte welkom!

Interesse? Kom eens vrijblijvend kennismaken op de woensdagavond tussen 19:00 uur en 20:30 uur in de Wiekslag in Ede. Van harte welkom!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie