schudden met de eitjes
schudden met de eitjes Coen Beijer

Muziekcentrum Harlekijntje gaat vanaf 11 starten met de herfstcursus in Ede en Bennekom We gaan zingen en bewegen met de allerkleinsten (0-

21 augustus 2019 om 15:21 Nieuws Deel je nieuws

Vanaf 11 september starten we met de Muziek op Schootherfstcursus voor ouder en kind. In een lessenserie staat het thema Herfst centraal bij alle bewegingsliedjes, ritmespel en opzegversjes.

De liedjes gaan o.a. over bomen, blaadjes, kabouters, wind, regen, spinnen en paddenstoelen. Na iedere les krijgen de deelnemers de liedjes mee naar huis zodat ze ook thuis nog gezongen kunnen worden.

Deze cursus is voor ouders/grootouders met hun baby’s (vanaf 4 maanden) ,dreumesen en peuters tot 4 jaar. Iedereen komt in een groepje van ongeveer dezelfde leeftijd.

De muziek en beweging sluit goed aan bij de motorische-, taal-, en belevingsontwikkeling van het kind.

Het is vooral heel leuk om met elkaar plezier te maken!

Alle lessen muziek-op-schootcursussen zijn ’s morgens.

 Meer informatie over Muziek op Schoot en het aantal lessen per locatie, kosten en een opgave formulier kun je op onze website vinden.

Muziekcentrum Harlekijntje geeft ook muzieklessen aan kinderen van 4 t/m 8 jarigen. In deze lessen staan het ritme- en bewegingsspel en AMV met blokfluit of percussie of slaginstrument centraal.

Geef je nu nog snel op op onze site www.harlekijntje.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie