Uniek wandelevenement voor mensen met etalagebenen in Ede

28 augustus 2019 om 13:34 Activiteiten Deel je nieuws

Voor alle mensen met claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd, organiseren de bij Claudicationet aangesloten fysiotherapeuten uit de regio Gelderse Vallei, in samenwerking met Sportservice Ede, op vrijdag 7 september een uniek en gratis wandelevenement. Het evenement heeft plaats bij de Edese IJsvereniging aan de Langekampweg 6 in Ede van 11.00 tot 13.00 uur.

Iedereen die te maken heeft met claudicatio intermittens kan mee doen. Niet alleen (ex)patiënten maar ook familieleden en vrienden. Huisartsen en vaatchirurgen zijn ook uitgenodigd voor dit evenement. Voor de (klein)kinderen staat er een springkussen.

Bij het evenement gaat het niet alleen om gezellig met elkaar wandelen. Het doel is ook om de regionale bekendheid van het netwerk te vergroten.

ClaudicatioNet is een landelijk dekkend netwerk waarin gesuperviseerde looptherapie wordt aangeboden voor patiënten met claudicatio intermittens (etalagebenen) door gespecialiseerde fysiotherapeuten. De bij ClaudicatioNet aangesloten fysiotherapeuten uit de regio Gelderse Vallei hebben zich verenigd. Regelmatig komen ruim twintig therapeuten bij elkaar om kennis met elkaar te delen om zo de kwaliteit van de zorg zo hoog mogelijk te houden. Ook vindt er regelmatig overleg plaats met de vaatchirurgen van ziekenhuis Gelderse Vallei.

Meer informatie is te vinden op de website. Wie interesse heeft en mee wil doen kan een e-mail sturen naar claudicationetgv@hotmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie