Afbeelding
Tuinhek

Tuinpoorten in vele soorten en maten

24 augustus 2019 om 16:28 Partnercontent

Partner content

Tuinpoorten geven niet alleen een mooie uitstraling aan uw tuin, ze zorgen ook voor privacy en veiligheid. Een tuinpoort kunt u zien als een aanvulling op uw schutting of hekwerk. Heeft u al een schutting staan of moet u er nog eentje kiezen? Het is raadzaam om dit tegelijk te doen. Zo weet u zeker dat de schutting en tuinpoort een perfecte match zijn. Tuinpoorten zijn er in vele soorten en maten verkrijgbaar.

Tuinpoorten van hout en metaal
Vaak is een houten tuinpoort de meest gangbare keuze. Er zijn verschillende soorten hout voor een tuinpoort Douglas en grenen. Omdat grenen zeer sterk is, is het een populaire houtsoort voor tuinpoorten. Een andere optie is tuinpoorten van metaal. Deze metalen tuinpoorten- of deuren zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Iedere poort is gemakkelijk te bevestigen en zorgen direct voor de gewenste privacy. Het is natuurlijk ook fijn om een goed onderhouden tuin te hebben en een prachtige tuinpoort zorgt voor de gewenste uitstraling. Poorten blijven langer mooi als ze gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn. Het roesten van uw poort wilt u uiteraard voorkomen. Als u schutting van hout, kies dan ook voor een houten tuinpoort of deur, dit sluit mooi op elkaar aan.

Extra veilig
Om uw tuinpoort te monteren zijn er verschillende onderdelen beschikbaar. Zo zijn er diverse aansluitingen die aan de muur te monteren zijn. Ook moeren en grondgrendels komen vaak van pas. Heeft u kinderen? Dan raden wij een kinderslot aan, om op deze manier de veiligheid te verzekeren. Dankzij dit slot kan een kind de poort niet open krijgen en zomaar de weg op rennen in een onvoorzien moment. Iets om over na te denken dus.

Voor welke tuinpoort kiest u?
Ons advies voordat u overgaat tot het aankopen van tuinpoorten: kijk eens goed naar de schutting die in uw tuin staan. Veel mensen vinden het mooi als de tuin één geheel vormt en mooi op elkaar aansluit. Let ook goed hoe de tuinpoort gemonteerd moet worden, dit scheelt een hoop gedoe achteraf. Weet u al of u kiest voor een houten of metalen tuinpoort? Maak de keuze aan de hand van uw eigen smaak en bescherm uw tuin tegen
buitenstaanders. Hekwerkonline.nl is een partij waar u terecht kunt voor een ruim aanbod tuinpoorten en toebehoren. De standaard levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen, u heeft uw nieuwe tuinpoort dus snel in huis, zodat u aan de slag kunt gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie